VI TILLVERKAR
TRYCKSATTA
TANKAR
UPP TILL
20 KUBIK
I VALFRITT
UTFÖRANDE

Välkommen till Laga Rostfritt i hjärtat av Knäred

Laga Rostfritt har arbetat med rostfritt sedan 1958 och har blivit något av specialister på arbeten i rostfritt stål. Redan på 60-talet var Laga Rostfritt störst i Sverige på rostfria expansionskärl vilket därefter har lett till att vi idag tillverkar de flesta typer utav kärl som öppna expansionskärl, ackumulatortankar, trycksatta tankar eller cisterner.

Laga Rostfritt är certifierade för svetsarbeten och svetsprocedurer enligt ISO 3834-2 TIG- och MAG samt kvalitetssystem EN 1090 EXC 1 o EXC 2 för bärverksdelar, dammluckor, tryckkärl och tankar i rostfritt och syrafast stål. Välkommen till Laga Rostfritt.

Expansionskärl i rostfritt

Bild på expansionskärl

Våra expansionskärl i rostfritt finns som standard från 35 liter till 200 liter och som stående, kombi eller liggande. Förfrågan kan du göra här online.

Cisterner

fyrkantiga.cisterner

Laga Rostfritt tillverkar cisterner i rostfritt till allt från livsmedel till drivmedel. Vill du begära en offert så kan du göra här.

Trycksatta tankar

exansionskarl.800.800

Laga Rostfritt tillverkar trycksatta tankar i rostfritt i valfritt utförande. Klicka här och fyll i vilka anslutningar, isolertyp, volym, samt övriga önskemål så återkommer vi med en offert.