Välkommen till Laga Rostfritt i hjärtat av Knäred

Laga Rostfritt har arbetat med rostfritt sedan 1958 och har blivit något av specialister på det flesta typer utav kärl eller behållare. Redan på 60-talet var Laga Rostfritt störst i Sverige på rostfria expansionskärl vilket därefter har lett till att vi idag tillverkar de flesta typer utav kärl.

Laga Rostfritt är certifierade i CE Märkning enligt EU´s regelverk EN1090
EN1090 är ett kvalitetsystem oms garanterar att Laga Rostfritt arbetar efter de kvalitetskrav som lagen kräver. Vilket innebär att vi upprättar en prestandadeklaration för våra produkter och CE-märka dessa. CE-märkningen omfattar bärande takplåt, bärande väggreglar, takåsar till fackverk, pelare och balkar för byggnader, broar, cisterner, silos, torn och master.
Laga Rostfritt är certifierade i följande svetsklasser.
EN1090 EXC 1 o 2, ISO 3834-2
TIG- och MIG

Expansionskärl 35-200 liter

Bild på expansionskärl

Vi erbjuder öppna expansionskärl för flera olika typer utav anläggningar. Att ha rätt kärl är viktigt för att systemet skall fungera som det är tänkt. Våra expansionskärl är för öppna system, dvs fungerar som en buffert för trycket.

Cisterner

fyrkantiga.cisterner

Laga Rostfritt tillverkar cisterner i rostfritt till allt från livsmedel till drivmedel.

Trycksatta tankar

exansionskarl.800.800

Vi tillverkar expansionskärl för både värme- och kylsystem samt tankar och cisterner. Klicka nedan för komma till förfrågan.

Producerad av oss själva