Kampanj Skräddarsydd diskbänk


Vi har tillverkat diskbänkar i 60 år. Nu är det din tur.

På Laga Rostfritt skräddarsyr vi din diskbänk, helt efter dina mått och önskemål med valfri diskho till ett fast pris. Vi är en traditionell tillverkare av måttanpassade diskbänkar där vårt hantverk sträcker sig tillbaks till 1958.

Fram till den 31 Mars 2020 får du som beställer en av våra skräddarsydda diskbänkar en Moccamaster på köpet (Värde 1995 kr). Laga Rostfritts diskbänkar är tillverkade för hand där du får en unik yta och en diskbänk som står sig i tiden. Klicka på nedan offertförfrågan så hör vi av oss - Varmt välkommen med din förfrågan.

Kampanjen gäller en beställning av en måttanpassad diskbänk med minsta pris om 17.900 kr och t.o.m 31 Mars 2020. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Moccamaster modell H931AO svart eller silver värde 1995 kr.

Begär offert idag, få pris imorgon.

För att få en uppfattning om din diskbänk är prisvärd jämfört med en billig diskbänk, stenskiva, marmorskiva eller andra måttanpassade diskbänkar har vi en snabbofferts-funktion. Mät din diskbänks yta hemma och dra sedan i reglaget. Vi hör av oss redan dagen efter så du vet vad det kostar. Offerten är inte bindande men ger en grov uppfattning av priset till din måttanpassade diskbänk. Välkommen!

Producerad av oss själva