Kampanj Skräddarsydd diskbänk


Ditt nya kök med en diskbänk från Knäred

På Laga Rostfritt skräddarsyr vi din diskbänk, helt efter dina mått och önskemål med valfri diskho till ett fast pris. Vi är en traditionell tillverkare av måttanpassade diskbänkar där vårt hantverk sträcker sig tillbaks till 1958.

Dessutom bjuder vi på frakten!
Nu har vi förlängt vår kampanj till 30 November 2020 med en Steel Curve Blandare från Primy (Värde 3195 kr) på köpet samt att vi bjuder på frakten (Värde 2500 kr) inom en radie av 15 mil från Knäred. Laga Rostfritts diskbänkar är tillverkade för hand där du får en unik yta och en diskbänk som står sig i tiden. Klicka på nedan offertförfrågan så hör vi av oss - Varmt välkommen med din förfrågan.

Kampanjen gäller en beställning av en måttanpassad diskbänk och t.o.m 30 November 2020. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Avser Steel Curve Art.Nr 30005 med diskmaskinsavstängning.

Begär offert idag, få pris imorgon.

För att få en uppfattning om din diskbänk är prisvärd jämfört med en billig diskbänk, stenskiva, marmorskiva eller andra måttanpassade diskbänkar har vi en snabbofferts-funktion. Mät din diskbänks yta hemma och dra sedan i reglaget. Vi hör av oss redan dagen efter så du vet vad det kostar. Offerten är inte bindande men ger en grov uppfattning av priset till din måttanpassade diskbänk. Välkommen!

Producerad av oss själva