Innesäljare/Koordinator


Nyfiken på ett roligt jobb och att bli del av en positiv gemenskap?

Då är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du kommer att känna dig sedd och uppskattad, samtidigt som du spelar en stor bidragande roll för verksamheten.

Laga Rostfritt ligger i den natursköna orten Knäred i Laholms Kommun. Vårt företag är och har varit en del av Knäred i mer än 60 år, så vi har djupa anor i orten. Vår huvudsakliga verksamhet fokuserar på tillverkning av högkvalitativa diskbänkar och ackumulatortankar i rostfritt stål. Vi specialtillverkar även rostfria produkter efter kunds egna önskemål.

Vi sätter våra kunder högt med bland annat hög service, engagemang och stor kompetens.

Vilka är vi

Vi är ett glatt och trevligt gäng på ca 10 anställda. I vår fabrik har vi både slipare, svetsare och tillverkare. På kontoret sitter VD:n och våra konstruktörer tillsammans med dig. Som medarbetare hos oss kommer du möta en positiv, familjär och välkomnande stämning.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på kontoret hos oss och som vår medarbetare tror vi på dig och stöttar dig i ditt arbete. Vi behöver din kompetens, erfarenhet och energi i arbetet.

Vem är du?

Du är en ansvarsfull person som kan arbeta såväl självständigt som i team. Som person är du driven och engagerad med god initiativförmåga, och med stort intresse för arbetet. Det är viktigt att du kan skapa och förmedla trygghet och förtroende i samtal och möten med både kunder och kollegor. Du tycker om att lära dig nya saker och drivs av ständiga förbättringar.

Under perioder när vår VD inte kan vara närvarande på grund av kundmöten och projekt, känner du dig säker när det kommer till att axla ett större ansvar. Ditt engagemang i uppgiften och din förankring i företagets entreprenöriella anda är tydlig.

Arbetsroll

  • Ansvar för kunder
  • Offerera och följa upp offerter
  • Administration av verksamheten

Dina kvalifikationer

  • Relevant utbildning och/eller flera års erfarenheter av administrativt arbete och kundbemötande.
  • Är engagerad och målinriktad med ett genuint intresse för att göra affärer, bygga kundrelationer och ge den bästa servicen.
  • Som person är du strukturerad och klarar av att ha flera bollar i luften.
  • Svenska i tal och skrift.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att sökande motsvarar önskade kvalifikationer och personlig lämplighet. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering kommer påbörjas löpande.

Välkommen med din ansökan och CV eller frågor, direkt via mail till eskil@lagarostfritt.se