Ditt nya kök med en diskbänk från Knäred

På Laga Rostfritt skräddarsyr vi din diskbänk, helt efter dina mått och önskemål med valfri diskho till ett fast pris. Vi är en traditionell tillverkare av måttanpassade diskbänkar där vårt hantverk sträcker sig tillbaks till 1958.

Dessutom bjuder vi på frakten!
Nu har vi förlängt vår kampanj till 30 November 2020 med en Steel Curve Blandare från Primy (Värde 3195 kr) på köpet samt att vi bjuder på frakten (Värde 2500 kr) inom en radie av 20 mil från Knäred. Laga Rostfritts diskbänkar är tillverkade för hand där du får en unik yta och en diskbänk som står sig i tiden. Klicka på nedan offertförfrågan så hör vi av oss - Varmt välkommen med din förfrågan.

Kampanjen gäller en beställning av en måttanpassad diskbänk och t.o.m 30 November 2020. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Avser Steel Curve Art.Nr 30005 med diskmaskinsavstängning.

Snabboffert

Välkommen till vår snabbofferts-funktion. Mät din diskbänks yta hemma, klicka på rak- eller vinkelbänk och dra sedan i reglaget. Offerten är inte bindande men ger dig en uppfattning av priset till din måttanpassade diskbänk. OBS - Just är belastningen på vår produktion hög, räkna med upp till 8-10 veckors produktionstid.