Måttanpassad diskbänk


Rostfria bänkskivor i valfri storlek

Diskbänkar sedan 1958

Vi har tillverkat handgjorda, måttanpassade diskbänkar i över 60 år och vi skräddarsyr din diskbänk helt måttanpassat. En bänkskiva i rostfritt är ett hygieniskt och hållbart alternativ till bänkskiva i marmor eller stenskiva. Måttbeställd diskbänk eller måttbeställd bänkskiva gör vi helt efter dina mått eller önskemål. Välj diskho precis som du gör till din stenskiva. Våra rostfria bänkskivor passar även diskbänkar till IKEA metod kök.

Med våra rostfria diskbänkar kan du designa din bänkskiva i valfri längd, djup och tjocklek. Vinkeldiskbänk och U-diskbänk gör vi helt i utan synliga skarvar i rostfritt vilket blir en snygg och hygienisk bänkskiva.

Alla våra bänkskivor i rostfritt gör vi normalt av 1,5 mm tjock rostfri plåt och är som standard underlimmade med en 22 mm vattenfast spånskiva. Detta är väl beprövat och ger en ljuddämpande effekt på din diskbänk samtidigt som det ger en mycket stabilare bänkskiva när du arbetar på den. Många diskbänkar saknar detta och har bara hälften så tjock plåt.