Massiva Diskbänkar i Rostfritt Stål


Diskbänk i massivt stål – Vårt flaggskepp

Vår exklusiva handgjorda premiumdiskbänk – det bästa från 60 års erfarenhet. Bänken blir en fantastisk tillskott till ditt kök och med Laga Rostfritts signatur – polering av ytskiktet, blir din diskbänk helt unik. Bänken tillverkas i ett stycke och du kan välja mellan 6 eller 8 mm tjock. Alla massiva diskbänkar går att få som raka bänkar, vinkelbänk, rektangulär köksö eller i valfritt format. Det är vad vi kallar hantverkstradition när den är på riktigt. Fyll enkelt i en offertförfrågan så hör vi av oss inom kort. Välkommen till Knäred!

Prisförfrågan
Massiv Rak Diskbänk

– Välj mellan 6 eller 8mm

Prisförfrågan
Massiv Vinkelbänk

– Forma din egen diskbänk

Tillverkare av massiva diskbänkar sedan 1958

Knäred har alltid varit en ”Gnosjö-ort” och ett starkt centrum för entreprenörskap och näringsliv i Halland. För drygt 60 år sedan grundade Mauritz Larsson och Curt Jonsson Laga Rostfritt, en mekanisk verkstad i ett naturskönt läge intill Lagan.

Vi har under flera decennier utvecklat metoder för att tillverka diskbänkar där kvalitet och tradition har mejslats ut med ambitionen att tillverka de bästa diskbänkarna på marknaden. När du beställer en diskbänk från oss kan du vara helt trygg med att du har införskaffat ett stycke historia
– Made in Knäred.