Vi har tillverkat handgjorda, måttanpassade diskbänkar i snart 60 år. Vi skräddarsyr din diskbänk, helt efter dina mått och önskemål. En bänkskiva i rostfritt är ett bra och hållbart alternativ till bänkskiva marmor eller diskbänk stenskiva. Måttbeställd diskbänk eller måttbeställd bänkskiva gör vi helt efter dina mått eller önskemål. Välj diskho precis som du gör till din stenskiva. Våra rostfria bänkskivor passar även IKEA Metod diskbänk.

Bläddra i vår katalog

Vår Katalog innehåller priser på diskbänkar, bänkskivor. Du hittar även stort sortiment av diskhoar som passar till stenskivor eller marmorskivor. Du hittar även kranar som passar bänkskivor, bad eller kök. Vill du hellre att vi skickar ett exemplar till dig så kontakta oss så skickar vi en till dig.

Begär offert idag, få pris imorgon.

För att få en uppfattning om din diskbänk är prisvärd jämfört med en billig diskbänk, stenskiva, marmorskiva eller andra måttanpassade diskbänkar har vi en snabbofferts-funktion. Mät din diskbänks yta hemma och dra sedan i reglaget. Vi hör av oss redan dagen efter så du vet vad det kostar. Offerten är inte bindande men ger en grov uppfattning av priset till din måttanpassade diskbänk. Välkommen!

Beställ vår nya katalog

Bläddra och låt dig inspireras eller beställ din egen katalog

Diskbänk till Ikea metod kök

Vi tillverkar måttanpassade diskbänkar till Ikeas populära metodkök så du får en perfekt passning.

Producerad av oss själva