Om oss


Laga Rostfritt

– Svenska kvalitetsprodukter från Knäred sedan 1958.

Historia

Laga Rostfritt grundades i oktober 1958 av Mauritz Larsson och Curt Jonsson i Knäred i södra Halland. Företaget började i liten skala och fick snabbt ett gott rykte, både i Sverige och internationellt. Tillverkningen på den tiden koncentrerades till bl.a. rostfria tankar, kärl och korvkioskinredningar.

2014 blev Eskil Hartman ny ägare och tog över rodret på Laga Rostfritt. Med honom har företaget utvecklats till att vara specialister på svetsade produkter i rostfritt stål och idag tillverkas allt från diskbänkar, trappor, trycktankar och cisterner till olika kärl.

Vi kan vårt material och vet vad man kan göra med det. Vi tillverkar unika produkter anpassade för just ditt behov. Produkter som håller.

2018 firade företaget 60 år i branschen och med nio anställda arbetar vi vidare med att sätta Laga Rostfritt och Knäred på kartan!

Laga Rostfritt idag

Vi har fortfarande vår tillverkning i Knäred. I vår verkstad jobbar duktiga svetsare och hantverkare som producerar produkter i rostfritt stål av högsta kvalitet. Förutom egentillverkade produkter i rostfritt stål så har vi även agenturen för Lavabos diskhoar och badrumssortiment.

Producerad av oss själva